6 weken

Challenge

Werken aan jouw gezonde lichaam? Jij kunt er nu voor gaan! Met deze 6 weken challenge ga jij ervoor zorgen dat jij fit door het leven kunt, je komt lekkerder in je vel te zitten en kunt weer stralen!

;

Dit programma is voor jou als:

=

Als jij stralend door het leven wil

=
Je lekkerder in je vel wil komen te zitten
=
Het voedingsgevecht wil stoppen
=
Je wil stoppen met diëten, calorieën tellen en jojoën. En nu eindelijk echt resultaat wil zien!
=

Je met plezier en liefde leuke kleding aan wil

=
Een gezond en fijn gewicht wil bereiken waar jij je super fit en energiek bij voelt
=

Jij er naar verlangt zorgeloos te kunnen genieten zonder te twijfelen aan je lichaam

JIJ Gaat dit ROcken!

Ik (Karin, yes de meid hier op het bankje) ga jou helpen!

Geen gekkigheid, geen gedoe, geen crashdieet maar wel een dosis positiviteit, motivatie, kennis, inzichten en mijn favoriete recepten gaan ervoor zorgen dat jij gewoon gaat rocken! 

Een positieve aanpak waarbij alles mag en jij leert bewust voor jezelf, je lichaam en jouw doelen te kiezen!

Dit wil jij toch niet missen!

Er zijn deze challenge 10 toppers die ik begeleiden en jij kunt NU jouw plaats bemachtigen!

Doe jij mee?

JIJ GAAT DIT ROCKEN!! 

Doe je mee? 

De modules

+ 01. Jouw basis creëren
Je gaat van start met jouw basis plan voor de komende weken, leert etiketten lezen, doet voedingsstof kennis op en krijgt toegang tot mijn uitgebreiden recepten boek!
+ 02. Onbijt en lunch, jouw basis
Een combinatie van theorie en praktijk gaan er bij deze module voor zorgen dat jij leert jouw ideale ontbijt en lunch samen te stellen. Hoe zorg je voor variatie, welke voedingsstoffen zorgen ervoor dat jij energiek de dag door komt en nog veel meer. In deze module leer jij de basis bouwen voor jou dag.
+ 03. Tussendoortjes en snacks
Tussendoortjes kunnen een onwijs mooie aanvulling zijn naast jou hoofdmaaltijden als jij maar weet wat te kiezen. Ik leer je wat goede tussendoortjes zijn en je krijgt ook antwoord op de vraag of tussendoortjes noodzakelijk zijn en wat te doen bij een energie dip tussen maaltijden door. Een module vol praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.
+ 04. Avond maaltijd
Gemakkelijk, gezond en gevarieerd, in deze module ga je het allemaal leren! We gaan van de avond maaltijd een gezond feestje maken, waarbij gemakkelijke basis regels jouw gaan helpen! Het hoeft niet ingewikkeld of uitgebreid, ik leer je simpel en lekker zodat jij daarnaast nog volop kunt genieten van andere dingen!
+ 05. Move it!

Beweging is samen met voeding de key tot succes! Dagelijks net even dat extra rondje, op de fiets in plaats van met de auto, in de avond nog even wat actiefs plannen en noem maar op! Alle beetjes helpen en ik ga jou motiveren en inspireren lekker in beweging te komen! Doormiddel van mijn sport e-guide kun jij lekker aan de slag met jouw beweging!

+ 06. Extra leefstijl factoren

Naast voeding zijn er natuurlijk ook nog andere factoren die jouw kunnen helpen op weg naar jouw zomer lichaam! Want wil jij fit, energiek en lekker in je vel de zomer in dan het is belangrijk om op alle aspecten van een gezonde leefstijl te gaan focussen! Dat gaan we dan ook doen in deze module! Je leert wat stress doet met je lichaam, waarom het zo belangrijk is lekker te slapen en hoe je lekker kunt blijven genieten! Deze module wil jij zeker niet missen!

Deze toppers gingen je voor

Ik had al vanalles geprobeerd maar niets werkte echt. Tot ik bij Karin kwam, WOW wat heeft zij mijn leven veranderd!
- M

Karin is een erg positief persoon en dat steek aan!! Op de een of andere manier weet Karin er tijdens de begeleiding iedere keer een feestje van te maken!
- K

Het Pakket

Met de 6 weken challenge geef ik jou met liefde een schop onder je kont, vol positiviteit en gezelligheid ga jij jouw doelen behalen en ik ga je helpen!

 Met plezier nieuwe outfits scoren, in de spiegel kijken en denken JA! Weer zin krijgen in gezond, lekker in je vel zitten en dat alles met een lach op je gezicht, dit kan allemaal!!

Dit keer gaat het je echt lukken!!

Challenge
€ 299,-

Uitgebreid intake gesprek

Direct toegang tot de online leeromgeving

Uitgebreide analyse van intake gesprek

(Met persoonlijke tips, tricks & informatie)

12 motivatie video’s van mij!
Direct toegang tot alle modules
18 informatieve e-guides
Toegang tot mijn uitgebreide recepten boek
Whatsapp coaching voor vragen gedurende het traject

Jij gaat dit rocken!

Lekker in je vet zitten, je krachtig, fit en energiek voelen het ligt dichterbij dan je denkt! Je kunt er nu voor kiezen om ervoor te gaan! Start vandaag en zodat je er morgen al van kunt profiteren!
Liefs, Karin

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar
Kan ik vragen stellen?
Jazeker.
Tijdens dit traject kun je via Whatsapp je vragen stellen van maandag tot vrijdag
Ga ik afvallen?
Mijn trajecten zijn gericht op een gezondere leefstijl en leren gezondere en bewuster keuzes te maken. Als gevolg hiervan kan je gewicht verliezen.
Krijg ik individueel advies?
Bij de trajecten met persoonlijke begeleiding krijg je individueel advies. Dit traject is onwijs goed zelf te volgen maar kun je altijd upgraden naar met persoonlijke coaching erbij!
Hoeveel tijd kost het programma?
Je bent ongeveer 1 week kwijt om alle e-guides te lezen en video’s te bekijken.
Wanneer start het programma?
Dit traject heeft 2 start data: 4 april en 9 mei. Je kunt je opgegeven voor een van deze data.
Krijg ik alle modules ineens te zien?
Ja alle modules worden in een keer vrij gegeven!