JIj bent het mooiste project waar je ooit aan zal werken,
en ik ga je helpen!

Mijn meest persoonlijke traject tot nu toe, waarbij ik alle kennis en inspiratie die ik heb deel met jou doormiddel van toffe e-guides, video’s, werkbladen en persoonlijke calls met mij!

;

Dit komt je vast bekend voor!

=

Je voelt verwarring door alle informatie die je leest/ziet omtrent voeding?

=

Je wil heel graag een gezondere leefstijl maar hebt geen idee waar te beginnen?

=

Je bent helemaal klaar met het gevecht met de weegschaal!

=

Een gezonde relatie met voeding dat is wat jij wil!

=

Jij wil graag gezonde keuzes maken maar ziet door de bomen het bos niet meer.

=

Je wil niet meer futloos en hongerig door het leven maar goed gevoed en vol energie!

Dit programma is voor jou als:

=

Jij naar een gezond gewicht wil

=

Je graag beter voor jezelf wilt zorgen zodat je lekkerder in je vel zit

=

Jij graag meer balans en bewustzijn wil creëren rondom voeding

=

Jij weer lekker wil gaan stralen van binnenuit

=

Je wil stoppen met diëten, calorieën tellen en jojoën

=

Jij je voedingskennis wil uitbereiden

=

Jij er naar verlangt om meer vertrouwen te krijgen in je eigen lichaam om zo positiever en gelukkiger in het leven komt te staan

“Goed voor jezelf zorgen en jezelf op nummer één zetten, zorgt ervoor dat jij de persoon kan zijn die je wil zijn en er voor anderen kan zijn op de manier zoals je wil! Het is niet egoïstisch maar juist onwijs krachtig!”

Wij creëren een gezonde leefstijl die past bij jouw leven

Samen gaan wij aan de slag en gaan we een gezonde/fijne leefstijl creëren die bij jou past, zonder restricties en waarbij genieten van alles centraal staat!

Het leven is zo onwijs mooi en hoe fijn zou het zijn als jij er ultiem van kan genieten, vol energie kan zijn en je heerlijk fit kan voelen!

Samen gaan wij werken aan een energieke en fitte versie van jou en er voor zorgen dat je lekker in je vel komt te zitten en hiermee zelfverzekerder in het leven staat!

Wil jij weten of dit traject iets is voor jou? Plan dan gerust een intakegesprek en dan gaan we samen kijken of ik de juiste persoon ben om jou te gaan helpen!

Wat zal je bereiken?

=

Je gezondheid zal verbeteren op elke mogelijke manier

=

Je leert luisteren naar je lichaam

=

Je leert hoe voeding voor je kan werken

=

Je leert je niet meer schuldig te voelen na eten

=

Je leert jouw lichaam voeden

=

Je zal gaan stralen van binnenuit

=

Je voelt je gelukkiger, energieker en fitter dan ooit tevoren

De modules

+ 01. Bewustwording

Word je bewust van jouw eigen eetgewoontes, leer mijn methode kennen en ga inzien hoe het ook anders kan. Bewustwording is de eerste stap opweg naar verandering en die gaan wij samen zetten!

+ 02. Back to the basics

Een gezonde basis bouwen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Je leert wat jouw lichaam nodig heeft en hoe jij al met kleine aanpassingen en een goede basis hele grote stappen kunt gaan zetten.

+ 03. Ontbijt & Lunch

Een combinatie van theorie en praktijk gaan er bij deze module voor zorgen dat jij leert jouw ideale ontbijt en lunch samen te stellen. Hoe zorg je voor variatie, welke voedingsstoffen zorgen ervoor dat jij energiek de dag door komt en nog veel meer. In deze module leer jij de basis bouwen voor jou dag.

+ 04. Tussendoortjes

Tussendoortjes kunnen een onwijs mooie aanvulling zijn naast jou hoofdmaaltijden als jij maar weet wat te kiezen. Ik leer je wat goede tussendoortjes zijn en je krijgt ook antwoord op de vraag of tussendoortjes noodzakelijk zijn en wat te doen bij een energie dip tussen maaltijden door. Een module vol praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.

+ 05. Dinner

Een gezonde avondmaaltijd hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Het kan gemakkelijk, simpel en snel in deze module ga ik je leren gezonde keuzes te maken, krijg je concrete tips over de ideale samenstelling van een avond maaltijd en je leert wat goede bereidingsvetten zijn. Daarnaast ontvang je lekkere recepten en nog veel meer van mijn tips!

+ 06. Aanvulling op jouw gezonde leefstijl

Naast voeding zijn er natuurlijk nog vele factoren die bijdragen aan jouw gezonde leefstijl in deze module komen veelzijdige onderwerpen aan bod zoals slapen, beweging, supplementen en nog veel meer.

+ 07. Positieve mindset

Je kun je alle kennis hebben van de wereld en precies weten wat te doen maar uiteindelijk bepaald je mindset of jouw doel om gezonder te gaan leven gaat slagen. Een positieve mindset gaat ervoor zorgen dat jij niet terug gaat vallen in oude gewoontes en jij fijn kunt vasthouden aan jouw nieuwe leefstijl. En in deze module ga ik je leren hoe je dat het beste kunt doen!

+ 08. Bonus module

Welke feiten en fabels gaan er rond in de voedingswereld en wat mag je nu juist wel geloven en wat niet. In deze module geef ik je de antwoorden. Daarnaast geef ik ook nog antwoord op de meest gestelde vragen dus er komt nog vanalles aanbod in deze formule!

Ik geloof niet in een quick fix maar wel een fix voor de lange termijn waar jij de rest van je leven de vruchten van plukt!

– Karin

;

Wat levert dit programma jou op?

Na het volgen van dit 16-weekse Coaching Programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw gezonde & liefdevolle leefstijl te creëren, ervaren en te behouden. Je kunt genieten van eten maar tegelijkertijd je lichaam ook voeden met wat het nodig heeft. Je zit lekkerder in je vel, voelt je positiever, staat krachtiger in het leven en geniet meer van het leven op alle vlakken!

Door je lichaam te voeden komt er een kracht vrij die je altijd al in je had, er komt zoveel positieve energie vrij dat er steeds minder ruimte komt voor negatieve gedachtes en/of patronen. Deze gezonde en liefdevolle leefstijl draagt dagelijks bij aan hoe jij in het leven wilt staan en geeft jouw de energie en kracht te zijn wie je wil zijn en het belangrijkste: kracht om te kiezen voor je eigen gezondheid, welzijn, verlangens en ook al jouw prachtige dromen.

Na dit 16 weken programma:

Ben jij een expert op het vlak van voeding en luisteren naar je lichaam

Heb jij meer zelfvertrouwen en straal je van binnenuit!

Laat je je nooit meer vangen door diëten en voedingshypes

Voel jij je fitter en energieker dan ooit te voren

Deze toppers gingen je voor

Ik had al vanalles geprobeerd maar niets werkte echt. Tot ik bij Karin kwam, WOW wat heeft zij mijn leven veranderd!

- M

Karin is een erg positief persoon en dat steek aan!! Op de een of andere manier weet Karin er tijdens de begeleiding iedere keer een feestje van te maken!

- K

Het pakket

Een uitgebreid programma boordevol waardevolle en praktische tips die jij direct kunt toepassen in jouw leven. Daarnaast deel ik al mijn waardevolle kennis met je zodat jij leert wat voeding voor je lichaam kan betekenen, je leert luisteren naar je eigen lichaam en dit zonder restricties en alles totaal vanuit een positieve en liefdevolle insteek.

Lekker in je vel met Livin Lifestyle
€ 449,-

Direct toegang tot de online leeromgeving

16 uitgebreide video lessen van mij

Stap voor stap toegang tot alle modules

Toegang tot mijn uitgebreide recepten boek

20+ e-guides met al mijn kennis, tips en tricks

+ Uitgebreid kennis makingsgesprek

+ Uitgebreid start gesprek (45 minuten)

+ 1 op 1 vervolg consulten (2x 30 minuten)

+ Werken aan jouw persoonlijke doelen

+ WhatsApp coaching maandag tot vrijdag, het gehele traject

Cliënten zeggen:

Karin heeft ervoor gezorgd dat ik vertrouwen heb in mezelf en dat ik trots mag zijn op wie ik ben! Dankzij de super fijne hulp van Karin ben ik nu op dit punt en voel ik me ontzettend goed!

- C

Karin onderscheidt zich voor mij omdat ze er altijd is om je vragen te beantwoorden of net dat zetje in de rug te geven. Niet op gezette tijden tijdens een afspraak, maar op het moment dat je het echt nodig hebt!

- I

Laten we eerlijk zijn

Waarom zou je wachten tot morgen als je vandaag de eerste stappen kunt zetten richting jouw gezonde leefstijl waar jij de rest van je leven profijt van hebt! Investeren in je gezondheid is iets wat je zo onwijs veel opleverd!

Lekker in je vet zitten, je krachtig, fit en energiek voelen het ligt dichterbij dan je denkt! Je kunt er nu voor kiezen om ervoor te gaan! Start vandaag en zodat je er morgen al van kunt profiteren!

Liefs, Karin

Klein voorproefje uit het uitgebreide receptenboek:

#01

CHOCO
PANCAKES

#02

Worteltjestaart ontbijt

#03

BANANEN
SPLIT

#04

HAZELNUT CHOCO COOKIES

Veelgestelde vragen

Onzichtbaar
Kan ik vragen stellen?

Jazeker.
Kies jij voor traject zelf studie is er altijd de mogelijkheid via de mail vragen te stellen, info@livinlifestyle.nl.
Kies jij voor het traject met persoonlijke begeleiding is deze mogelijkheid er ook maar dan via Whatsapp.

Ga ik afvallen?

Mijn trajecten zijn gericht op een gezondere leefstijl en leren gezondere en bewuster keuzes te maken. Als gevolg hiervan kan je gewicht verliezen, je lichaam zal namelijk opzoek gaan naar balans en een gezond gewicht voor jou! 

Krijg ik individueel advies?

Bij de trajecten met persoonlijke begeleiding krijg je individueel advies.

Hoeveel tijd kost het programma?

Je bent tussen de 1 a 2 uur per week kwijt om alle e-guides te lezen en eventuele opdrachten te maken en video’s te bekijken.

Wanneer start het programma?

Zodra de betaling ontvangen is neem ik persoonlijk contact met je op en kun jij aan de slag met jouw traject.

Krijg ik alle modules ineens te zien?

Nee iedere 2 weken wordt er een module vrijgegeven, dit doe ik zodat de focus blijft en je stap voor stap bouwt aan jouw nieuwe leefstijl. Daarnaast krijg nog extra coaching via de mail op basis van de module waar je je op dat moment in bevindt.